Menuen der vises online er blot et eksempel og daglige ændringer kan derfor forekomme.
Fiskebaren er åben
Søndag – Torsdag fra
11:30 – 00:00
Fredag – Lørdag fra
11:30 – 01:00
Køkken fra 11:30 – 14:30 og igen fra 17:30 – 23:00
alle ugens dage

Blæksprutte
Den tiarmede blæksprutte fanges primært som bifangst. Vi får vores blæksprutter fra Skagen eller Strandby, når det er muligt. Foto Chris Tonnesen

Vin
Alle vores vine udtrykker det terroir de kommer fra og har ikke været udsat for unødig kemi. Desuden smager de rigtig godt! Det kalder vi: Ren Vin - Naturligvis. Foto Chris Tonnesen

Jomfruhummer
Vi køber vores jomfruhummere fra enten svenske eller færøske tejnefiskere. En tejne er et lille bur, som jomfruhummeren selv kravler ind i og som ikke har nogen skadelig effekt på havbunden.

Havørred
Vores havørred får vi fra Lars Birger (Bisserup Fisk), der har specialiseret sig i økologisk og bæredygtigt ørredopdræt i Smålandshavet.

Kuller
Kulleren er en overset, men lækker fisk med fast, saftigt, hvidt kød. Vores kuller fanges i garn, som bevarer fiskens naturlige habitat.

Kulmule
Vores kulmule fanges oftest med traditionelt snurrevod. Snurrevod er en gammel dansk fisketeknik, der er skånsom overfor de levende fisk, da de ikke opholder sig så længe i voddet. Foto Chris Tonnesen

Stenbiderrogn
Fiskeriet efter stenbider foregår fra omkring februar til maj. De fiskere, vi benytter, bruger stormaskede garn, hvor den eneste bifangst er en slethvar i ny og næ. Foto Chris Tonnesen

Blåmuslinger
Vores blåmuslinger kommer fra økologisk og bæredygtigt opdræt i Limfjorden. De vokser på liner, så sand forekommer sjældent. Foto Vojtech Tesarek

Knivmuslinger
Knivmuslingen er kendetegnet ved deres lange, tynde skaller, der minder om et knivblad. De lever i sandbunden i Nordsøen, Kattegat og den nordlige del af Bæltehavet.

Torsk
Vores torsk kommer fra fiskerlauget ved Langø (Foreningen Skånsomt Kystfiskeri), der arbejder miljørigtigt, beskytter havbunden og har maksimal friskhed i fisken.

Sild
København er mere eller mindre bygget på sild, og fiskeriet efter sild kan dateres tilbage til 1000-tallet. Det er en de mest sunde og bæredygtige fisk, vi har herhjemme.

Strandkrabber
Strandkrabberne kommer fra lokale kystfiskere og er irriterende bifangst i ruser og garn. Hjælp fiskerne - spis strandkrabberne!

Helleflynder
Helleflyderen er den største af alle fladfisk med en fantastisk struktur og smag, der er kendetegnende for fisk fra de nordlige kolde vande. Vi vælger vores helleflynder med omhu fra skånsomt fiskeri.

Makrel
Den danske makrel fanges med bundgarn, der ikke skader havbunden. Den er en af de sundeste fisk vi har - fyldt med den gode Omega 3. Og der er heldigvis masser af den i de danske farvande.

Slethvar
Slethvar fiskes ved Bønnerup Strand, der er kendt for sine store fladfisk. Slethvaren bliver fanget i garn tæt på kysten, hvor der flere steder er meget dybt.

Kongekrabbe
Kongekrabben fanges langs den nordnorske kyst, hvor den er en invasiv art. Spis mye! Foto Chris Tonnesen

Sandart
Vores sandart får vi fra “Lille Tom” fra Arresø, hvor hans familie har fisket i tre generationer. Tom lever af søen og fisker med respekt for søens bestand. Foto Chris Tonnesen

Rødtunge
Rødtungen har en fin, sødlig smag, da den lever af skaldyr på bunden. Vores er fanget med garn ved Vesterhavet uden at drive rovdrift på naturen.

Rødspætte
Rødspætten er en rigtig sommerfisk. Vores fanges skånsomt med snurrevod fra små både i de indre danske farvande.

Kammuslinger
Vores kammuslinger er hånddykket langs den nordnorske kyst. Dvs. at de bliver plukket enkeltvis af dykkere for at sikre naturen og den ypperste kvalitet. Foto Vojtech Tesarek

Heltrogn
Heltrogn - også kendt som löjrom eller sikrom - er frisk rogn fra helt’en. Er sensommerens nordiske kaviar.

Torskerogn
Den flotte danske torskerogn er i sæson fra december til cirka april. Vi får vores torskerogn fra Langø. Se torsk.

Havtaskelever
Havtaskelever er havets fois gras. Vi elsker at arbejde med den om vinteren, hvor den er bedst. Vi arbejder selvfølgelig også med resten af fisken.

Søpindsvin
Vores søpindsvin kommer fra den færøske ø Varga, hvor de bliver samlet individuelt af dykkere, når muligt. Sommetider har vores skotsk-norske ven fra Bodø, Rodney Sloan, også søpindsvin til os.

Smelt
Langt størstedelen af den smelt, vi får i Danmark, kommer fra Hvidesande. Højsæsonen er april-maj og oktober-november, men de kan godt dukke op på andre tider af året.

Konksnegle
Konksnegle lever på sandet eller stenet bund i Nordatlanten. Vi får vores fra små fiskerbåde ved Sjællands Odde.

Fjordrejer
Fjordrejer er en dejlig dansk specialitet og en rigtig forårsbebuder. Rejerne stryges over det ganske land nær kysten. (Hvis nogen læser dette og har spørgsmål, så ring...).

Tang
Vores tang bliver høstet hele året i havene nord, øst og vest for Odsherred afhængigt af vejr og vind - og leveret til os af Dansk Tang.

Hummer
Vores danske sorthummer bliver fanget i Limfjorden. Fiskeriet foregår kun med tejner, ligesom vores jomfruhummere.

Fiskerikajen
Fiskerikajen er vores hovedleverandør af fisk og skaldyr. De sørger for, at vi får bæredygtig og frisk fisk fanget af mindre fartøjer med forankring i lokale havne landet over.

Havhøst
Vi er støttemedlem i Havhøst, som arbejder for at etablere martime nyttehaver i hele landet og en bæredygtig, lokal fødevareproduktion i Københavns Havn. Målet er blandt andet at dyrke østers, tang og muslinger. Vi glæder os til at holde den første muslingefest, når høsten en dag tillader det.

Kystfiskeri
Vi mener, kystfiskeri fra små både er mest optimalt i forhold til at kunne leve op til vores ønske om høj kvalitet og bæredygtighed i vores råvarer. Kystfiskerne sejler ud om morgenen og er tilbage om eftermiddagen. Det sikrer maximal friskhed og mindre miljøpåvirkning - og vi er sikker på, at det også giver et godt familieliv, da fiskerne er hjemme igen om aftenen.

WeShelter
WeShelter er et ambitiøst fællesskab af en række hjemløseboformer og socialpsykiatriske væresteder i København. Brugerne dyrker økologiske urter og grønt i gartneriet på Gammel Køge Landevej, som de leverer til os på Christiania-cykel. Troldmanden med de grønne fingre, Lars, står i spidsen for projektet.

GoGreen
Vi er medlem af GoGreen - et netværk af bæredygtige virksomheder, der tager ansvar for mennesker og miljø.

Kiselgaarden
Kiselgården er blevet dyrket økologisk og biodynamisk siden 1985. Bag gården står Ask og Amy, som sørger for at vi får dejlige grøntsager i sæson med masser af bid og smag.

Bisserup Fisk
Vi får økologiske havørred fra Lars og Bisserup Fisk. Lars håndterer selv hver eneste ørred og sørger for, at de har masser af plads, får godt at spise og er sunde og raske.

Foreningen for Skånsomt Kystfiskeri
Foreningen for Skånsomt Kystfiskeri kæmper for de små fiskere langs de danske kyster, som fisker med passive redskaber, der ikke skader havbunden. Vi tror på skånsomt fiskeri og derfor er vi sponsorer af FSK.
Kødbyens Fiskebar
Flæsketorvet 100
1711 København V
+45 32155656
info@fiskebaren.dk