PRIVATE DINING

JULEFROKOST ANNO 2020
Book private dining, hvor I er helt private.

Jo, julen kommer også i år, men tiden er til private dining og festligheder i mindre grupper.

Forkæl din afdeling, din ledergruppe eller dine bedste kunder i eksklusive, urbane lokaler i Kødbyen.

Vi trakterer ét lille selskab ad gangen og skruer op for julestemningen i sikre rammer med god plads.

Så kan I læne jer tilbage og nyde en dag eller aften med nærværende service, gode vine og retter med stor smag tilberedt af bæredygtige råvarer af vores passionerede kokke.

Bag gryderne står kokkene fra Kødbyens Fiskebar, der siden åbningen i 2009 har haft en Bib Gourmand – ’god mad til rimelige priser’ – i Michelinguiden.

Vælg mellem en håndfuld fredede private dining-rum med karakter – fx det stilrene funkislokale, der troner på 1. salen, det mondæne galleri eller det industrielle butikslokale – i Kødbyen midt på Vesterbro.

Alle har egen indgang, og I har lokalet helt for jer selv. Kom gerne forbi til en uforpligtende fremvisning.

SIGNATURJULEMENU
700,-/person eks. moms

Vores bud på en treretters menu med smag af jul tilberedt af bæredygtige råvarer, hvor fisk og skaldyr fra de kolde have omkring os spiller hovedrollen flankeret af nøje udvalgte vine fra vores store vinkælder.
Vi skræddersyer gerne en menu efter dine ønsker.

FORRET:
Kartoffelvaffel med ørred fra Bisserup, forårsløg og valle

HOVEDRET:
Bagt dansk torsk serveret med bagt butternutsquash, kål og sauce af skilt kærnemælk med birkes
eller
Stegt frilandsgris serveret med bagt butternutsquash, kål og sauce af skilt kærnemælk med birkes

DESSERT:
Risalamande a la Fiskebaren

Velkomstbobler, 3 glas vin, filteret vand, brød, kaffe/te

For yderligere information og andre menuer, kontakt Ulrika Mårtensson, ulrika@fiskebaren.dk, +45 2338 3072