MAD & DRIKKE

Når du booker FISKEBAREN OFFSHORE EVENTS står teamet fra Kødbyens Fiskebar bag gryderne.

 Fiskebaren åbnede i 2009 og har lige siden haft en Bib Gourmand – ’god mad til rimelige priser’ – i Michelinguiden.

Frisk fisk og skaldyr – fanget bæredygtigt – flankeret af ren vin fra en af Skandinaviens bredeste vinkældere, er vores passion og ekspertise.

Teamet på gulvet er dedikeret og bag baren står professionelle tenders.

Vi vælger vi altid lokale og bæredygtige produkter, når muligheden er der. Vores producenter og leverandører deler vores holdninger og værdier, når det kommer til smag, kvalitet og ansvarlighed.

MENUEKSEMPEL, 399,-/person*
eks. moms

FORRET: Slethvar fra Vesterhavet med røget musling, tang, syltet brændt løg & rug

HOVEDRET: Helstegt fisk serveret family style med årstidens grønt

DESSERT: Chokolade fra Friis-Holm med, hasselnødder, karamel og råmælkeis

Serveres med kartoffel-surdejsbrød og tangsmør.

Vi har også vegetariske alternativer og kød som hovedret. *Alle menuer serveres til min. 20 og maks. 150 personer.

For yderligere information og andre menuer, kontakt Ulrika Mårtensson, ulrika@fiskebaren.dk, +45 2338 3072