Maden

For Kødbyens Fiskebar er friske råvarer en selvfølge. Derfor varierer vores menukort ofte fra dag til dag alt efter hvad der landes af fisk. Naturligvis varierer det også efter sæsonen.

Østers

3 stk/6 stk

Papillon – Arés
mineralsk 95,-/175,-

Ostra Regal – Irland
søde og runde 110,-/200,-

Roumegous – Marennes
salte og mineralske 120,-/210,-

Spèciales Gillardeau – Marennes
elegante 140,-/270,-

Østerssmagning
1 af hver af de ovenstående 4 stk. 150,-
2 af hver af de ovenstående 8 stk. 285,-

Den berømte Limfjordsøsters
europæiske flade østers 180,-/350,-

mindre rå og kolde retter

Ørred – Bisserup
emulsion af rug, kapers, dild og brændt løg 135,-

Makrel – Nordatlanten
fennikel, tomat, ansjoser, lardo og skyr 125,-

Taskekrabbe – Den Engelske kanal
gedefriskost, grønne jordbær og skovmærke 135,-

Sikrom – Danmark
mandel, tang og skalotteløg 95,-

Grønne salater – Frankrig
dressing, ingen dikkedarer 55,-

mellemretter fra det varme køkken

Fish n’ chips – Langø
letrøget torsk
friterede kartofler og rå remoulade 110,-

Blåmuslinger – Limfjorden
dampet i æblecider og tilsat en røvfuld urter 105,-

Rødspætte – Vesterhavet
stegt
ærter, morkler, knoglemarv og estragon 125,-

Kammusling – Nordatlanten
stegt
agurk, tang, kantareller og citron 170,-

Multe – Danmark
stegt, på skindsiden
majs, kyllingeskind, rejer og hasselnød 155,-

Spidskål – Danmark
grillet på kul
persille, løg og kartoffel 95,-

 

Under overfladen

7 retter, køkkenets valg pr. person 600,-
- serveres til alle ved bordet

5 glas vin dertil 500,-

 

større varme retter

Blåmuslinger – Limfjorden
dampet i æblecider med en større røvfuld urter 155,-

fisk

serveres med
baby gulerod, peberrod
solsikkefrø og yoghurt
nye kartofler med estragon

Torsk – Langø
fast, hvidt kød
bagt 245,-

Kulmule – Vesterhavet
delikat, saftigt kød
stegt i tangsmør 255,-

kød

Okse – Danmark
Rib-eye, spidsbryst
røget løg, sennep og hjertesalat
nye kartofler og estragon 255,-

vegetar

Grøntsager – Lammefjorden
radiser og gulerødder
blegselleri, forårsløg og fennikel
pocheret æg fra Vorsholtgård nye kartofler og estragon 215,-

ost

4 nordiske oste:
‘Hø Ost’ – Naturmælk
‘Granbarkost’ – Jürss mejeri
‘P1’ – Hinge mejeri
‘Sheepy Blue’ – Mammen mejeri 135,-

sødt

Chokolade 72 % – Bolivia
boghvedeis og saltet karamel 105,-

Jordbær – Danmark
fløde, wienerbrød og løvstikke 115,-

Hindbær – Danmark
hybenrose is, honning og mandler 120,-

Lakrids – Danmark
citron, hvid chokolade og yoghurt 95,-

Dessertsmagning – 3 desserter
chokolade, jordbær og lakrids 165,-

Lidt sødt til kaffen
4 stk. petit fours fra Maija og Sørens hånd… 55,-

vi arbejder med dagsfriske råvarer. Derfor kan nogle retter blive udsolgt i løbet af aftenen

Smiley Report fra Levnedsmiddelstyrelsen