Maden

For Kødbyens Fiskebar er friske råvarer en selvfølge. Derfor varierer vores menukort ofte fra dag til dag alt efter hvad der landes af fisk. Naturligvis varierer det også efter sæsonen.

østers

3 stk/6 stk
Papillon – Arés
lette og salte 80,-/155,-

Le Gall – Bretagne
rene og salte 110,-/210,-

St. Vaast – Normandiet
rig og smagfuld 130,-/245,-

Gillardeau – Marennes
elegante 140,-/265,-

Østerssmagning
1 af hver af de ovenstående 4 stk. 170,-
2 af hver af de ovenstående 8 stk. 305,-

Gigas – Limfjorden
mineralske 120,-/230,-

Limfjordsøsters
europæiske flade østers, første fangst 160,-/300,-

mindre rå og kolde retter

Slethvar – Vesterhavet
røget musling, tang, rug og syltet brændt løg 125,-

Heltrogn – Danmark
gulerod, havtorn, vagtelæg og birkes 95,-

Knivmusling – Atlanten
skorzonerrod, selleri, syltet tomat, mandel og tang 115,-

Kammusling – Norge, hånddykket
hasselnød, sort trompethat, blomme og geranium 145,-
Grønne salater – Frankrig
dressing, ingen dikkedarer 55,-

mellemretter fra det varme køkken

Fish n’ chips – Kattegat
letrøget torsk
friterede kartofler og rå remoulade 110,-

Blåmuslinger – Limfjorden
dampet i æblecider og tilsat en røvfuld urter 105,-

Ørred – Bisserup
stegt
rosenkål, persillerod,
æble, løvstikke og portulak 155,-

Blæksprutte – Vesterhavet
ristet
knoldselleri, sort hvidløg,
syltet tang og blåbær 165,-

Kongekrabbe – Norge
kulgrillet
blomkål, mjød og vilde roser 180,-

Savoykål – Danmark
kulgrillet
skalotteløg, kartoffel, mild peberrod og purløg 105,-
 

Under overfladen

 

7 retter, køkkenets valg pr. person 600,-

– serveres til alle ved bordet

 

5 glas vin dertil 500,-

 

større varme retter

Blåmuslinger – Limfjorden
dampet i æblecider med en større røvfuld urter 155,-

fisk

serveres med
jordskokker, grønkål,
malt og fermenteret pære
perlebyg, boghvede, birkes
vesterhavsost og purløg

Torsk – Kattegat
fast, hvidt kød
bagt 245,-

Kulmule – Vesterhavet
delikat, saftigt kød
stegt 255,-

kød

Gris – Hvidebæk
kæbe og nakke
fermenterede svampe, løg og tallerkensmækker
perlebyg, boghvede, birkes
vesterhavsost og purløg 225,-

vegetar

Grøntsager – Danmark
spidskål, gulerod, blomkål, fennikel
vilde svampe og pocheret æg fra Vorsholtgård
perlebyg, boghvede, birkes
vesterhavsost og purløg 215,-

ost

4 nordiske oste: 135,-
‘Gammel Knas’ – Nr. Vium mejeri
‘Gedegouda’ – Sondrup gårdmejeri
‘Granbarkost’ – Jürss mejeri
‘Blå Kornblomst’ – Thise mejeri

sødt

Chokolade – Bolivia
havtorn, honning og feuilletine 110,-

Rødbede – Danmark
myseost og hasselnød 115,-

Lakrids – Danmark
verbena, kærnemælk og mandel 95,-

Ris á l’amande – Denmark
kirsebær, vanille, mandel og gran 105,-

Lidt sødt til kaffen
petits fours, 4 stk. fra Betina og Sørens hånd… 65,-

vi arbejder med dagsfriske råvarer. Derfor kan nogle retter blive udsolgt i løbet af aftenen

Smiley Report fra Levnedsmiddelstyrelsen