Maden

For Kødbyens Fiskebar er friske råvarer en selvfølge. Derfor varierer vores menukort ofte fra dag til dag alt efter hvad der landes af fisk. Naturligvis varierer det også efter sæsonen.

mindre retter fra rå baren

størrelse 3 stk/ 6 stk
Østers – Boulogne Sur Mer
bouzigues – mineralske #3 135,-/250,-

Østers – Irland
ostra regal – søde og salte #3 125,-/230,-

Østers – Normandiet
spèciales Gillardeau – elegante #3 165,-/320,-

Østers – Bretagne
perl blanche – cremede #3 145,-/270,-

Østers smagning
1 af hver af de ovenstående 4 stk. 190,-
2 af hver af de ovenstående 8 stk. 355,-

Knivmusling – Skotland
Fennikel, hasselnød og etragon 115,-

Makrel – Norge
tatar
kapers, lilla kartofler, svampe, lardo og rugbrød 125,-

Sikrom – Sverige
letrøget
brøndkarse, rødløg og én chip 135,-

Kongekrabbe – Norge
peberrod, selleri og dashi 145,-

Grønne salater – Frankrig
dressing, ingen dikkedarer 85,-

mellem retter fra det varme køkken

Fish n’ chips – Vesterhavet
letrøget torsk
friterede kartofler og rå remoulade 115,-

Blåmuslinger – Limfjorden
dampet i æblecider og tilsat en røvfuld urter 105,-

Kammuslinger – hånddykket i Norge
stegt
ramsløg, tomater og blomsterkarse 165,-

Kongekrabbe – Norge
stegt
bisque på skallerne, citron creme, salat og byg 175,-

Slethvar – Vesterhavet
stegt
Rømø rejer, knoldselleri, hasselnødder og løvstikke 165,-

Artiskokker – Italien
pinjekerner og gedeost 115,-

større retter

Blåmuslinger – Limfjorden
dampet i æblecider med en større røvfuld urter 175,-

fisk
serveres med
persille, persillerod, knoldselleri og sauce på muslinger
byggrød med kammuslingrogn og urter

Torsk – Vesterhavet
fast, hvidt kød
bagt 245,-

Lyssej – Vesterhavet
delikat, saftigt kød
stegt i tangsmør 255,-

kød

Okse – Kødbyen
mørbrad, tunge og kæber
forskellige løg og rødvins glace
byggrød med urter 255,-

Vegetar

Grøntsager – Lammefjorden
spidskål og gulerødder
blegselleri, forårs løg og fennikel
pocheret æg fra Vorsholtgård
byggrød med urter 215,-

ost

4 nordiske oste: 135,-
’Granbarksost’ komælk – Jürss Mejeri
’Thybo’ komælk – Thise Mejeri
’Brie’ får – Knuthenlund
’Sønderjysk Blå’ komælk – Høgelundgaard

sødt

Vild Chokolade 78% – Bolivia
bagt og frosset
hvid chokolade, lavendel og gran 95,-

Rabarber – Danmark
vanilje, tonka, mandler og jernurt 95,-

Havtorn – Sverige
som tærte
lakrids og appelsin 95,-

Lidt sødt til kaffen
4 stk. slik fra Thomas’ hånd… 55,-

vi arbejder med dagsfriske råvarer. Derfor kan nogle retter blive udsolgt i løbet af aftenen

Smiley Report fra Levnedsmiddelstyrelsen