Maden

For Kødbyens Fiskebar er friske råvarer en selvfølge. Derfor varierer vores menukort ofte fra dag til dag alt efter hvad der landes af fisk. Naturligvis varierer det også efter sæsonen.

Østers

3 stk/6 stk

Ostra Regal – Irland
søde og runde 110,-/200,-

Roumegous – Marennes
salte og mineralske 120,-/210,-

Spèciales Gillardeau – Marennes
elegante 140,-/270,-

Den berømte Limfjordsøsters
europæiske flade østers 180,-/350,-

Østerssmagning
1 af hver af de ovenstående 4 stk. 180,-
2 af hver af de ovenstående 8 stk. 340,-

mindre rå og kolde retter

Slethvar – Vesterhavet
emulsion af rug, kapers, dild og brændt løg 125,-

Makrel – Nordatlanten
fennikel, stikkelsbær, brændenælde, lardo og hør 125,-

Kammusling – Norge
gedefriskost, hjertemuslinger
grønne jordbær og skovmærke 145,-

Sikrom – Danmark
mandel, tang og lilla kartoffel 95,-

Grønne salater – Frankrig
dressing, ingen dikkedarer 55,-

mellem retter fra det varme køkken

Fish n’ chips – Langø
letrøget torsk
friterede kartofler og rå remoulade 95,-

Blåmuslinger – Limfjorden
dampet i æblecider og tilsat en røvfuld urter 105,-

Sort hummer – Limfjorden
pocheret
ærter, morkler, knoglemarv og estragon 180,-

Blæksprutte – Danmark
grillet på kul
gulerødder, humle, solsikkefrø, citron og kamille 145,-

Pighvar – Danmark
stegt
majroer, æbler, løvstikke og hasselnød 155,-

Hvide asparges – Tyskland
grillet på kul
persille, løg, kartoffel og løgkarse 95,-
- tilvalg: Baerii caviar – Finland 70,-

 

Under overfladen

9 retter, køkkenets valg pr. person 600,-
- serveres til alle ved bordet

5 glas vin dertil 500,-

 

større varme retter

Blåmuslinger – Limfjorden
dampet i æblecider med en større røvfuld urter 155,-

fisk

serveres med
grønne asparges og agurk
peberrod, gran og byg
nye kartofler med estragon

Torsk – Langø
fast, hvidt kød
bagt 245,-

Kulmule – Vesterhavet
delikat, saftigt kød
stegt i tangsmør 255,-

kød

Lam – Irland
ryg, tunge og brisler
forskellige løg, kapers og hjertesalat
nye kartofler og estragon 255,-

Vegetar

Grøntsager – Lammefjorden
radisser og gulerødder
blegselleri, forårsløg og fennikel
pocheret æg fra Vorsholtgård nye kartofler og estragon 215,-

ost

5 nordiske oste:
‘Krondild’ – Troldhede mejeri
‘Granbarkost’ – Jürss mejeri
‘Hodde Kristian’ – Kristiansminde Gårdmejeri
‘Rød løber’ – Gjesing mejeri
‘Sønderjysk Blå’ – Høgelundgaard 135,-

sødt

Chokolade 72 % – Bolivia
boghvedeis og saltet karamel 105,-

Æble – Danmark
hasselnødder, praliné og calvados 95,-

Rabarber – Danmark
fåreyoghurt, brunet smør og skovsyre 95,-

Lakrids – Danmark
citron, hvid chokolade og yoghurt 105,-

Dessertsmagning – 3 desserter
æble, rabarber og lakrids 155,-

Lidt sødt til kaffen
4 stk. petit fours fra Maija og Sørens hånd… 55,-

vi arbejder med dagsfriske råvarer. Derfor kan nogle retter blive udsolgt i løbet af aftenen

Smiley Report fra Levnedsmiddelstyrelsen