Maden

For Kødbyens Fiskebar er friske råvarer en selvfølge. Derfor varierer vores menukort ofte fra dag til dag alt efter hvad der landes af fisk. Naturligvis varierer det også efter sæsonen.

mindre rå og kolde retter

størrelse 3 stk/6 stk

Østers – Irland
ostra regal – søde og runde #3 145,-/275,-

Østers – Marennes
Roumegous – salte og mineralske #3 150,-/280,-

Østers – Marennes
spèciales gillardeau – elegante #3 165,-/320,-

Østers smagning
1 af hver af de ovenstående 3 stk. 155,-
2 af hver af de ovenstående 6 stk. 295,-

Danske østers – Limfjorden
Den oprindelige europæiske østers 200,-/375,-

Rødding – Sverige
emulsion af rug, kapers, dild og brændt løg 125,-

Jomfruhummer – Norge
agurk, hjertesalat, saltet æggeblomme og bisque 135,-

Sandart – Arresø
ansjoser, gule beder og skalotteløg 125,-

Søpindsvin – hånd dykket, Færøerne
kastanje, svampe og sprødt kyllingeskind 120,-

Grønne salater – Frankrig
dressing, ingen dikkedarer 55,-

mellem retter fra det varme køkken

Fish n’ chips – Vesterhavet
letrøget torsk
friterede kartofler og rå remoulade 115,-

Blåmuslinger – Limfjorden
dampet i æblecider og tilsat en røvfuld urter 105,-

Kammuslinger – Nordatlanten
stegt
brisler, røget løg, grønkål og knoldselleri 165,-

Blæksprutte – Danmark
grillet på kul
hjertet af tomat, sorte hvidløg
vilde blåbær, rødbede, lardo og vilde ris 175,-

Slethvar – Vesterhavet
stegt
blomkålspure, mos og røget torskerogn 175,-

Spidskål – Danmark
Røget gedeost, løvstikke, kartoffel og porrer 105,-

Under overfladen

9 retter, køkkenets valg pr. person 600,-
- serveres til alle ved bordet


4 glas vin dertil 350,-


større varme retter

Blåmuslinger – Limfjorden
dampet i æblecider med en større røvfuld urter 175,-

fisk

serveres med
jordskokker, persillerod
røget musling og malt
sauce af kærnemælk og peberrod
perlebyg, estragon og kammuslingerogn

Torsk – Vesterhavet
fast, hvidt kød
bagt 245,-

Kulmule – Vesterhavet
delikat, saftigt kød
stegt i tangsmør 255,-

kød

Okse – Kødbyen
mørbrad, tunge og kæber
forskellige løg og rødvins glace
perlebyg og estragon 255,-

Vegetar

Grøntsager – Lammefjorden
Pastinak, hokaido og gulerødder
blegselleri, forårs løg og fennikel
pocheret æg fra Vorsholtgård perlebyg og estragon 215,-

ost

4 nordiske oste: 135,-
‘Hodde Kristian’ komælk – Kristiansminde Gårdmejeri
‘Fast fåreost’ – Knuthenlund
‘Rød løber’ Ko – Gjesing mejeri
‘Sønderjysk Blå’ komælk – Høgelundgaard

sødt

Chokolade – Bolivia
jordskok is, financiers og skovsyre 95,-

Havtorn – Sverige
som tærte
lakrids og appelsin 95,-

Æbler – Danmark
hasselnødder, praliné og calvados 95,-

Rødbede – Danmark
mælk og hvid chokolade 95,-

Dessert smagning – 3 desserter
æble, havtorn og Rødbede 145,-

Lidt sødt til kaffen
4 stk. petit fours fra Julie’s og Søren’s hånd… 55,-

vi arbejder med dagsfriske råvarer. Derfor kan nogle retter blive udsolgt i løbet af aftenen

Smiley Report fra Levnedsmiddelstyrelsen