Maden

For Kødbyens Fiskebar er friske råvarer en selvfølge. Derfor varierer vores menukort ofte fra dag til dag alt efter hvad der landes af fisk. Naturligvis varierer det også efter sæsonen.

Østers

3 stk/6 stk

Papillon – Arés
lette og salte 80,-/155,-

Gigas – Limfjorden
mineralske 95,-/175,-

Ostra Regal – Irland
søde og runde 110,-/200,-

Roumegous – Marennes
salte og mineralske 120,-/230,-

Spèciales Gillardeau – Marennes
elegante 140,-/270,-

Østerssmagning
1 af hver af de ovenstående 5 stk. 180,-
2 af hver af de ovenstående 10 stk. 330,-

Den berømte Limfjordsøsters
europæiske flade østers 180,-/350,-

mindre rå og kolde retter

Ørred – Bisserup
emulsion af rug, kapers, dild og brændt løg 135,-

Makrel – Skagerrak
fennikel, tomat, ansjoser, lardo og skyr 125,-

Taskekrabbe – Den Engelske Kanal
karljohan, æble, knoldselleri og skovmærke 135,-

Sikrom – Danmark
mandel, tang og skalotteløg 95,-

Grønne salater – Frankrig
dressing, ingen dikkedarer 55,-

mellemretter fra det varme køkken

Fish n’ chips – Langø
letrøget torsk
friterede kartofler og rå remoulade 110,-

Blåmuslinger – Rømø
dampet i æblecider og tilsat en røvfuld urter 105,-

Rødspætte – Vesterhavet
stegt
blomkål, knoglemarv og birkes 125,-

Kammusling – Nordatlanten
stegt
agurk, tang, sort trompethat og citron 170,-

Blæksprutte – Nordsøen
grillet
kastanje, rødbede og enebær 155,-

Spidskål – Birkemosegaard
grillet på kul
løvstikke, løg, kartoffel og hasselnød 95,-

 

Under overfladen

 

7 retter, køkkenets valg pr. person 600,-

– serveres til alle ved bordet

 

5 glas vin dertil 500,-

 

større varme retter

Blåmuslinger – Rømø
dampet i æblecider med en større røvfuld urter 155,-

fisk
serveres med
jordskokke, æble, persillerod
grønkål og perlebyg med estragon

Torsk – Langø
fast, hvidt kød
bagt 255,-

Kulmule – Nordsøen
delikat, saftigt kød
stegt 245,-

kød

Okse – Himmerland
rib-eye, spidsbryst og tunge
røget løg, sennep og hjertesalat
perlebyg med estragon 255,-

vegetar

Grøntsager – Lammefjorden
radiser, beder, gulerødder, blegselleri, forårsløg,
fennikel og pocheret æg fra Vorsholtgård, perlebyg med estragon 215,-

ost

4 nordiske oste:
‘Gammel Knas’ – Nr. Vium mejeri
‘Gedegouda’ – Sondrup gårdmejeri
‘Granbarkost’ – Jürss mejeri
‘Fåreost Blå’ – Løgismose 135,-

sødt

Chokolade – Bolivia
mælk, blomme og mælkechokolade 120,-

Brombær – Danmark
fermenterede
kantarel og brioche 105,-

Æble – Hørve
tærte, solsikkekerner og bronzefennikel 110,-

Lakrids – Danmark
citron, hvid chokolade og yoghurt 95,-

Dessertsmagning – 3 desserter
chokolade, æble og lakrids 165,-

Lidt sødt til kaffen
4 stk. petit fours fra Maija og Sørens hånd… 55,-

vi arbejder med dagsfriske råvarer. Derfor kan nogle retter blive udsolgt i løbet af aftenen

Smiley Report fra Levnedsmiddelstyrelsen