Maden

For Kødbyens Fiskebar er friske råvarer en selvfølge. Derfor varierer vores menukort ofte fra dag til dag alt efter hvad der landes af fisk. Naturligvis varierer det også efter sæsonen.

mindre rå og kolde retter

#=størrelse 3 stk/ 6 stk

Østers – Arès
papillon – mineralske #3 105,-/195,-

Østers – Irland
ostra regal – søde og runde #3 145,-/275,-

Østers – Bretagne
special le gall – saltet og elegante #3 150,-/280,-

Østers – Marennes
spèciales gillardeau – elegante #3 165,-/320,-

Østers smagning
1 af hver af de ovenstående 4 stk. 185,-
2 af hver af de ovenstående 8 stk. 360,-

Ørred – Bisserup
majs, sennep og kapers 125,-

Knivmusling – Skotland
fennikel, hasselnød og estragon 115,-

Skawrejer – Danmark
agurk, hjertesalat, safran og brændt løg 135,-

Sikrom – Sverige
mandel, kartoffel, squash og hørfrø 130,-

Grønne salater – Frankrig
dressing, ingen dikkedarer 55,-

mellem retter fra det varme køkken

Fish n’ chips – Vesterhavet
letrøget torsk
friterede kartofler og rå remoulade 115,-

Blåmuslinger – Limfjorden
dampet i æblecider og tilsat en røvfuld urter 105,-

Kammuslinger – Nordatlanten
stegt
brisler, røget løg, grønkål og knoldselleri 165,-

Blæksprutte – Danmark
grillet på kul
hjertet af tomat, sorte hvidløg
brombær, rødbede, lardo og vilde ris 175,-

Rødspætte – Vesterhavet
stegt
karljohan, kantareller, blomkål
mos og røget torskerogn 165,-

Artiskokker – Italien
pinjekerner og gedeost 125,-

større varme retter

Blåmuslinger – Limfjorden
dampet i æblecider med en større røvfuld urter 175,-

fisk

serveres med moskusgræskar – syltet, pureret
ristet hokkaido og granola
sauce af kærnemælk og græskarkerner
kartofler med løvstikke

Torsk – Vesterhavet
fast, hvidt kød
bagt 245,-

Kulmule – Vesterhavet
delikat, saftigt kød
stegt i tangsmør 255,-

kød

Okse – Kødbyen
mørbrad, tunge og kæber
forskellige løg og rødvins glace
kartofler med løvstikke 255,-

Vegetar

Grøntsager – Lammefjorden
spidskål og gulerødder
blegselleri, forårs løg og fennikel
pocheret æg fra Vorsholtgård
kartofler med løvstikke 215,-

ost

4 nordiske oste: 135,-
‘Røde Kristian’ komælk – Kristiansminde Gårdmejeri
‘Fast fåreost’ – Knuthenlund
‘Rødkit’ ged – Knuthenlund
‘Sønderjysk Blå’ komælk – Høgelundgaard

sødt

Chokolade – Bolivia
kirsebær, akvavit, kantarel, mandel og skovmærke 95,-

Havtorn – Sverige
som tærte
lakrids og appelsin 95,-

Æbler – Danmark
hasselnødder, praliné og calvados 95,-

Blommer – Danmark
pistacie, citronfromage, saltet karamel 95,-

Dessert smagning – 3 desserter
blommer, havtorn og chokolade 145,-

Lidt sødt til kaffen
4 stk. slik fra Julie’s og Søren’s hånd… 55,-

vi arbejder med dagsfriske råvarer. Derfor kan nogle retter blive udsolgt i løbet af aftenen

Smiley Report fra Levnedsmiddelstyrelsen