Maden

For Kødbyens Fiskebar er friske råvarer en selvfølge. Derfor varierer vores menukort ofte fra dag til dag alt efter hvad der landes af fisk. Naturligvis varierer det også efter sæsonen.

mindre rå og kolde retter

størrelse 3 stk/6 stk

Østers – Arès
papillon – mineralske #3 85,-/160,-

Østers – Irland
ostra regal – søde og runde #3 145,-/275,-

Østers – Marennes
Roumegous – salte og mineralske #3 150,-/280,-

Østers – Marennes
spèciales gillardeau – elegante #3 165,-/320,-

Østers smagning
1 af hver af de ovenstående 4 stk. 180,-
2 af hver af de ovenstående 8 stk. 345,-

Danske østers – Limfjorden
Den oprindelige europæiske østers 200,-/375,-

Rødding – Sverige
emulsion af rug, kapers, dild og brændt løg 125,-

Kammuslinger – Norge
krabbe, knoldselleri, citron og mjød 130,-

Slethvar – Vesterhavet
hjertemusling, torskesæd, agurk og østerskarse 125,-

Søpindsvin – hånddykket, Færøerne
gran, moskusgræskar og sprødt kyllingeskind 120,-

Stenbiderrogn – Danmark
forårsløg, boghvede og tapioka 125,-

Grønne salater – Frankrig
dressing, ingen dikkedarer 55,-

mellem retter fra det varme køkken

Fish n’ chips – Vesterhavet
letrøget torsk
friterede kartofler og rå remoulade 115,-

Blåmuslinger – Limfjorden
dampet i æblecider og tilsat en røvfuld urter 105,-

Kongekrabbe – Norge
stegt
stout, blomkål og birkes 165,-

Blæksprutte – Danmark
grillet på kul
syltede brombær, sorte hvidløg, rødbede og lardo 175,-

Sandart – Arresø
stegt
majroer, æbler, løvstikke og hasselnød 160,-

Savoykål – Kiselgården
røget gedeost, løvstikke, kartoffel og porre 105,-
 

Under overfladen

9 retter, køkkenets valg pr. person 600,-
- serveres til alle ved bordet

4 glas vin dertil 350,-

 

større varme retter

Blåmuslinger – Limfjorden
dampet i æblecider med en større røvfuld urter 175,-

fisk

serveres med
jordskokker, persillerod
røget musling og malt
sauce af kærnemælk og peberrod
perlebyg og estragon

Torsk – Vesterhavet
fast, hvidt kød
bagt 245,-

Kulmule – Vesterhavet
delikat, saftigt kød
stegt i tangsmør 255,-

kød

Okse – Kødbyen
mørbrad, tunge og kæber
forskellige løg og rødvins glace
perlebyg og estragon 255,-

Vegetar

Grøntsager – Lammefjorden
Pastinak, jordskokker og gulerødder
blegselleri, forårs løg og fennikel
pocheret æg fra Vorsholtgård perlebyg og estragon 215,-

ost

5 nordiske oste: 135,-
‘Halvfast fåre & gedeost’ – Knuthenlund
‘Gedegouda’ – Sondrup Gårdmejeri
‘Rød løber’ komælk – Gjesing mejeri
‘Hodde Kristian’ komælk – Kristiansminde Gårdmejeri
‘Sønderjysk Blå’ komælk – Høgelundgaard

sødt

Chokolade – Bolivia
jordskok is, financiers og skovsyre 95,-

Æbler – Danmark
hasselnødder, praliné og calvados 95,-

Rødbede – Danmark
mælk og hvid chokolade 95,-

Lakrids – Danmark
citron, hvid chokolade og yoghurt 95,-

Dessert smagning – 3 desserter
æble, lakrids og rødbede 145,-

Lidt sødt til kaffen
4 stk. petit fours fra Julie’s og Søren’s hånd… 55,-

vi arbejder med dagsfriske råvarer. Derfor kan nogle retter blive udsolgt i løbet af aftenen

Smiley Report fra Levnedsmiddelstyrelsen