Maden

For Kødbyens Fiskebar er friske råvarer en selvfølge. Derfor varierer vores menukort ofte fra dag til dag alt efter hvad der landes af fisk. Naturligvis varierer det også efter sæsonen.

østers

3 stk/6 stk
Papillon – Arés
lette og salte 80,-/155,-

Le Gall – Bretagne
rene og salte 110,-/210,-

St. Vaast – Normandiet
rig og smagfuld 130,-/245,-

Gillardeau – Marennes
elegante 140,-/265,-

Østerssmagning
1 af hver af de ovenstående 4 stk. 155,-
2 af hver af de ovenstående 8 stk. 290,-

Gigas – Limfjorden
mineralske 120,-/230,-

mindre rå og kolde retter

Ørred – Bisserup
tatar
emulsion af rug, kapers, dild og brændt løg 125,-

Sikrom – Sverige
spæde gulerødder, havtorn, vagtelæg og birkes 95,-

Makrel – Øresund
skagenskinke, grønne tomater og fennikel 115,-

Kammusling – Nordatlanten
frisk hasselnød, sort trompethat,
syltede blommer og geranium 145,-

Grønne salater – Frankrig
dressing, ingen dikkedarer 55,-

mellemretter fra det varme køkken

Fish n’ chips – Langø
letrøget torsk
friterede kartofler og rå remoulade 110,-

Blåmuslinger – Limfjorden
dampet i æblecider og tilsat en røvfuld urter 105,-

Rødspætte – Østersøen
stegt
røget torskerogn, syltede agurker og broccoli 155,-

Multe – Nordsøen
skindstegt
babymajs, kantareller og kyllingeskind 135,-

Havtaskelever – Nordsøen
stegt
rødbede, rosenblade og ribs 85,-

Blæksprutte – Vesterhavet
ristet
knoldselleri, sort hvidløg, granskud og blåbær 165,-

Savoykål – Danmark
grillet på kul
nye danske løg, kartofler, mild peberrod og purløg 105,-
 

Under overfladen

 

7 retter, køkkenets valg pr. person 600,-

– serveres til alle ved bordet

 

5 glas vin dertil 500,-

 

større varme retter

Blåmuslinger – Limfjorden
dampet i æblecider med en større røvfuld urter 155,-

fisk

serveres med
stegt hjertesalat,
majroe, gedeyoghurt, dild
radiser, zucchini og vild kørvel
nye kartofler og løvstikke

Torsk – Kattegat
fast, hvidt kød
bagt 245,-

Kulmule – Vestkysten
delikat, saftigt kød
stegt 255,-

kød

Okse – Sønderjylland
mørbrad, tunge og kæber
løg og artiskok
nye kartofler og løvstikke 265,-

vegetar

Grøntsager – Danmark
ærter, hjertesalat, beder, spidskål,
fennikel og pocheret æg fra Vorsholtgård, nye kartofler og løvstikke 215,-

ost

4 nordiske oste: 135,-
‘Gammel Knas’ – Nr. Vium mejeri
‘Gedegouda’ – Sondrup gårdmejeri
‘Granbarkost’ – Jürss mejeri
‘Fåreost Blå’ – Løgismose

sødt

Chokolade – Bolivia
havtorn, honning og feuilletine 110,-

Hindbær – Danmark
marcipan og gedeost 105,-

Lakrids – Danmark
verbena, stikkelsbær og mandel 95,-

Brombær – Denmark
hørfrømacaron, fennikeltoppe og hvid chokolade 105,-

Lidt sødt til kaffen
petits fours, 4 stk. fra Betina og Sørens hånd… 65,-

vi arbejder med dagsfriske råvarer. Derfor kan nogle retter blive udsolgt i løbet af aftenen

Smiley Report fra Levnedsmiddelstyrelsen