Maden

For Kødbyens Fiskebar er friske råvarer en selvfølge. Derfor varierer vores menukort ofte fra dag til dag alt efter hvad der landes af fisk. Naturligvis varierer det også efter sæsonen.

Østers

3 stk/6 stk

Papillon – Arés
lette og salte 80,-/155,-

Gigas – Limfjorden
mineralske 100,-/190,-

Roumegous – Marennes
salte og mineralske 120,-/230,-

Le Gall – Bretagne
søde og runde 130,-/240,-

Gillardeau – Marennes
elegante 140,-/265,-

Østerssmagning
1 af hver af de ovenstående 5 stk. 180,-
2 af hver af de ovenstående 10 stk. 330,-

Den berømte Limfjordsøsters
europæiske flade østers 180,-/350,-

mindre rå og kolde retter

Ørred – Bisserup
tatar,emulsion af rug, kapers, dild og brændt løg 125,-

Stenbiderrogn – Kattegat
græskar, boghvede, mandel og tang 95,-

Sandart – Arresø
fennikel, østers, citron, tapioka og salturt 105,-

Kongekrabbe – Norge
cream cheese, sesam, æble og brøndkarse 135,-

Grønne salater – Frankrig
dressing, ingen dikkedarer 55,-

mellemretter fra det varme køkken

Fish n’ chips – Langø
letrøget torsk
friterede kartofler og rå remoulade 110,-

Blåmuslinger – Rømø
dampet i æblecider og tilsat en røvfuld urter 105,-

Torskerogn – Norge
pickles, urter og emulsion 95,-

Kongekrabbe – Norge
stegt, fermenteret hvidløg, rosenkål og hytteost 195,-

Blæksprutte – Nordsøen
stegt, kastanje, rødbede, enebær og rensdyrmos 155,-

Kammusling – Nordatlanten
stegt, skorzonerod, pære, pinjekerner og gran 170,-

Jordskok – Birkemosegård
grillet på kul, valnød, løg og sort trøffel 110,-

 

Under overfladen

 

7 retter, køkkenets valg pr. person 600,-

– serveres til alle ved bordet

 

5 glas vin dertil 500,-

 

større varme retter

Blåmuslinger – Rømø
dampet i æblecider med en større røvfuld urter 155,-

fisk
serveres med
porre, løvstikke og røget kartoffel
perlebyg og løvstikke

Torsk – Norge
fast, hvidt kød
bagt 245,-

Kulmule – Nordsøen
delikat, saftigt kød
stegt 255,-

kød

Okse – Himmerland
rib-eye, spidsbryst og tunge
røget løg, sennep og hjertesalat
perlebyg og løvstikke 255,-

vegetar

Grøntsager – Birkemosegård
beder, gulerødder, spidskål, fennikel
og pocheret æg fra Vorsholtgård,
perlebyg og løvstikke 215,-

ost

4 nordiske oste:
‘Gammel Knas’ – Nr. Vium mejeri
‘Gedegouda’ – Sondrup gårdmejeri
‘Granbarkost’ – Jürss mejeri
‘Fåreost Blå’ – Løgismose 135,-

sødt

Chokolade – Bolivia
stout, praliné og mælkechokolade 120,-

Mandelkage
varm
karamel, kærnemælk og surdejsmarengs 110,-

Æble – Hørve
tærte, solsikkekerner og bronzefennikel 110,-

Sveske – Californien
yoghurt, mascarpone og hvid chokolade 95,-

Dessertsmagning – 3 desserter
chokolade, æble og sveske 165,-

Lidt sødt til kaffen
4 stk. petit fours fra Betina og Sørens hånd… 55,-

vi arbejder med dagsfriske råvarer. Derfor kan nogle retter blive udsolgt i løbet af aftenen

Smiley Report fra Levnedsmiddelstyrelsen