Maden

For Kødbyens Fiskebar er friske råvarer en selvfølge. Derfor varierer vores menukort ofte fra dag til dag alt efter hvad der landes af fisk. Naturligvis varierer det også efter sæsonen.

mindre retter fra rå baren

størrelse 3 stk/ 6 stk
Østers – Limfjorden
de verdensberømte flade danske østers #1 225,-/435,-

Østers – Bretagne
Prat-Ar-Coum – mineralske #3 80,-/150,-

Østers – Irland
ostra regal – søde og salte #3 145,-/275,-

Østers – Marennes
spèciales Gillardeau – elegante #3 165,-/320,-

Østers – Normandiet
perl blanche – cremede #3 105,-/195,-

Østers smagning
1 af hver af de ovenstående 5 stk. 240,-
2 af hver af de ovenstående 10 stk. 455,-

Kongekrabbe – Norge
hvide asparges, ærter og østers skum 95,-

Knivmusling – Skotland
fennikel, hasselnød og estragon 115,-

Makrel – Norge
let saltet
kapers, lilla kartofler, svampe, lardo og rugbrød 125,-

Sikrom – Sverige
røget æggeblomme, stikkelsbær, radiser og vilde urter 145,-

Grønne salater – Frankrig
dressing, ingen dikkedarer 85,-

mellem retter fra det varme køkken

Fish n’ chips – Vesterhavet
letrøget torsk
friterede kartofler og rå remoulade 115,-

Blåmuslinger – Limfjorden
dampet i æblecider og tilsat en røvfuld urter 105,-

Kammuslinger – Nordatlanten
stegt
ærter, hestebønner, strandsennep og andeæg 165,-
- tilvalg: lidt grisehoved 0,-

Kongekrabbe – Norge
stegt
bisque på skallerne og hjerte salat
syltet kartofler, valnødder, mandler og ansjoser 185,-

Slethvar – Vesterhavet
stegt
grønne tomater, nælder og broccoli
kantareller, mos, hvidløg og røget torskerogn 165,-

Artiskokker – Italien
pinjekerner og gedeost 125,-

større retter

Blåmuslinger – Limfjorden
dampet i æblecider med en større røvfuld urter 175,-

fisk
serveres med
grønne og hvide asparges, syltet og brændt agurk
granola, peberrod og granemulsion
nye kartofler med løvstikke

Torsk – Vesterhavet
fast, hvidt kød
bagt 245,-

Kulmule – Vesterhavet
delikat, saftigt kød
stegt i tangsmør 255,-

kød

Okse – Kødbyen
mørbrad, tunge og kæber
forskellige løg og rødvins glace
nye kartofler med løvstikke 255,-

Vegetar

Grøntsager – Lammefjorden
spidskål og gulerødder
blegselleri, forårs løg og fennikel
pocheret æg fra Vorsholtgård
nye kartofler med løvstikke 215,-

ost

4 nordiske oste: 135,-
’Granbarksost’ komælk – Jürss Mejeri
’Thybo’ komælk – Thise Mejeri
’Brie’ får – Knuthenlund
’Sønderjysk Blå’ komælk – Høgelundgaard

sødt

Vild Chokolade 78% – Bolivia
hvid chokolade, lavendel, bær og gran 95,-

Rabarber – Danmark
vanilje, snaps, mandler og fennikel 105,-

Havtorn – Sverige
som tærte
lakrids og appelsin 95,-

Jordbær – Danmark
riesling, skyr, løvstikke og skovmærke 105,-

Lidt sødt til kaffen
4 stk. slik fra Thomas’ hånd… 55,-

vi arbejder med dagsfriske råvarer. Derfor kan nogle retter blive udsolgt i løbet af aftenen

Smiley Report fra Levnedsmiddelstyrelsen