Teamet

jamie80x80
Jamie Lee – Køkkenchef
Jamie er fra London hvor han er oplært af Jason Atherton under Gordon Ramsey. Har arbejdet på stjerne restauranter i London. Inden han kom til Fiskebaren i 2012 var han hos Paul Cunningham I Tivoli.

peter80x80
Peter Rose – Sous-chef
Peter er udlært under Mads Resflund, har arbejdet på bla. Fiskebaren, orangeriet og Pastis, inden han kom tilbage til Fiskebaren i 2013.


rene80x80
René Renissen – Restaurantchef
René har arbejdet på Fiskebaren fra 2009-2012. Han tog sig en længere smuttur, hvor han udforskede en stor del af Kadeau-universet, men nu er han tilbage i Kødbyen igen som vores restaurantchef.


frej
Frej Helstrand – Sommelier
Udlært fra Noma og Fiskebaren. Uddannet sommelier på Vinakademiet i København. Gennem sin tid på Fiskebaren har han taget vejen fra cocktails til vin, og nu koncentrerer han sig om at udfordre vores vinkort i biodynamiske retninger.


kristian80x80
Kristian Linde – Direktør
Vores mand bag kulissen. Kristian styrer det administrative bag restauranten og leder Fiskebaren fremad når bølgerne går højt.

jesper80x80
Jesper Wissing – Barchef
Jesper har før arbejdet på Fleisch, hvor han blandt andet infuserede sprit med kød. Det gør han ikke på Fiskebaren, men til gengæld gør han en dyd ud af at lave de bedste cocktails med sæsonens frugt, grønt og urter.


anders80x80
Anders Selmer – Ejer
Viniot og restautør med TyvenKokken-
HansKoneOgHendesElsker og Delicatessen
i bagagen. Derudover restaurantchef og sommelier i Noma’s første 5 år. Idé-
og tidligere vinmager på Lilleø vin.