Teamet

jamie80x80
Jamie Lee – Køkkenchef
Jamie er fra London hvor han er oplært af Jason Atherton under Gordon Ramsey. Har arbejdet på stjerne restauranter i London. Inden han kom til Fiskebaren i 2012 var han hos Paul Cunningham I Tivoli.

peter80x80
Peter Rose – Sous-chef
Peter er udlært under Mads Resflund, har arbejdet på bla. Fiskebaren, orangeriet og Pastis, inden han kom tilbage til Fiskebaren i 2013.


frej80x80
Frej Helstrand – Restaurantchef
Udlært på Noma og Fiskebaren, Frej har taget vejen fra cocktails til vin og er nu vores restaurantchef med det store overblik. Frej har altid et smil til overs for alle vores gæster.


martin
Heye Grünberg – Sommelier
Vores yndlingstyskere har taget sin kærlighed til venlige vine med til Fiskebaren. Heye er uddannet på Vinakademiet i København, Når Heye ikke er i restauranten rejser han Europa rundt og besøger vores dejlige vinproducenter.


kristian80x80
Kristian Linde – Direktør
Vores mand bag kulissen. Kristian styrer det administrative bag restauranten og leder Fiskebaren fremad når bølgerne går højt.


erik
Erik Engblom – Reservationsansvarlig
Erik er ansvarlig for vores bookinger og for den daglige kommunikation på Fiskebaren. Erik vil gerne give hver gæst en god start på deres oplevelse hos Fiskebaren.

Mads_s_80x80
Mads Schack – Barchef
Mads er udlært mixolog fra Østrig. Han har nu taget sit talent til Fiskebaren. I hans cocktails bruges kun gode, lokale og sæsonprægeede råvarer.


anders80x80
Anders Selmer – Ejer
Viniot og restautør med TyvenKokken-
HansKoneOgHendesElsker og Delicatessen
i bagagen. Derudover restaurantchef og sommelier i Noma’s første 5 år. Idé-
og tidligere vinmager på Lilleø vin.