Fiskebaren

Hvad er fiskebaren?

Fiskebaren handler om fisk og skaldyr. Om frisk, sund og lækker mad, om god vin og god stemning. Vi vil gerne bidrage med den restaurant, vi selv har savnet i København og vores ambition er, at jeres besøg her bliver uformelt, stemningsfuldt og til at betale. Her kan I spise i barerne efter lyst, hygge jer i sofaerne, sidde ved bordene indenfor eller ude under baldakinen i aftensolen. I kan dele vores lækre småretter, spise en enkelt hovedret eller få den helt store omgang. I kan nyde et enkelt glas eller gå på opdagelse i et vinkort, hvor vi i flere tilfælde kender bonden. Hæng ud i baren mens du venter på dit selskab og husk at udforske barens drinksmenu efter middagen.

Friske råvarer

Vi udvælger omhyggeligt vores råvarer Omdrejningspunktet er naturligvis de bedste fisk og skaldyr fra vandene omkring os, men også når det gælder grøntsager og andre produkter søger vi efter lokal kvalitet. Det er vores ambition, så vidt muligt, at samarbejde med forhandlere og producenter, der har markante holdninger til smag, kvalitet og bæredygtighed.

Hvor bor fiskebaren?

Den gamle hovedindgang til Kød og Flæskehallen ligger stadig under tyren midt på Flæsketorvet i Den Hvide Kødby, men den fører dig ikke længere ind til endeløse rækker af flæskesider på kødkroge. Vi vil gerne invitere dig inden for til Kødbyens Fiskebar, hvor frisk fisk har afløst velhængt kød. Find vej til Fiskebaren